Free spins på nätet

Många spelare föredrar free spins på nätet när man spelar då gratis alltid är gott. Beroende på vilken spelsajt man väljer att signa upp sig på kan man få ta del av varierande antal free spins. Vissa sajter har free spins i välkomstpaketet medan andra har det som en bonus för återkommande medlemmar.

Vad är då free spins?

Är man ny i spelbranschen är det många ord och uttryck man skall lära sig och hålla koll på. En populär bonus både bland spelare och spelsajter är free spins. Det är helt enkelt gratisomgångar som sajter ger ut till spelare. Vissa sajter väljer att kombinera free spins med en insättningsbonus vid registrering. Då får man dessa free spins tilldelade till sitt spelkonto och ett tips är att läsa igenom spelreglerna noggrant. Oftast gäller free spins endast på ett fåtal spel som exempelvis det populära spelet Starburst.

Vinn med hjälp av free spins på nätet

Free spins vid registrering

Free spins är alltid bra att ha och vissa sajter väljer att fokusera mer på free spins än andra. Smaken är som baken, det vill säga delad. Föredrar man free spins finns det en mängd olika sajter som erbjuder dessa både till nya och återkommande medlemmar. Vissa sajter ger även free spins vid registrering som en no deposit bonus. Det innebär att man inte behöver göra en insättning för att börja använda free spins. Ett utmärkt sätt för den person som vill lära känna hemsidan och spelutbudet innan man gör en första insättning.